Sara Administrator
Broj poruka : 144 Datum upisa : 15.02.2011 Godina : 27 Lokacija : New York
| Naslov: Billy Ray Cyrus: “Hannah Montana” mi je uništila porodicu Čet Feb 17, 2011 8:17 pm | |
| Billy Ray Cyrus izjavio je kako je serija “Hannah Montana” uništila njegovu porodicu. Muzičar je tu seriju okrivio za kraj 17-godišnjeg braka sa suprugom Tish. “Prokleta serija uništila je moju porodicu. Uložio sam sve u tu seriju, dao sve od sebe i sada moram da ispaštam”, izjavio je Billy Ray u intervjuu za GQ. Osim razvoda, smatra da je serija kriva i za ponašanje njegove kćerke Miley. Naime, otkako je postala svetski poznata, mlađana Miley stalno je pod budnim okom medija, a sklona je ekscesnom ponašanju. Naravno, to je poprilično loša kombinacija. Nedavno je Miley pušila travu, a Billy je izjavio kako je zbog toga jako tužan. “Bojim se za nju. Previše ljudi je oko nje i zbog toga je u velikoj opasnosti. Znam da ima osamnaest godina, no ja se još uvek osećam kao njen otac i želeo bih da joj pomognem. Barem da je malo zaštitim od opasnosti, prekinem svo ovo ludilo barem na minut. Znam da sve kroz što je prošla jako utiče na nju”, dodao je Cyrus. Inače, trenutno on i njegova kćerka ne komuniciraju. | |
|