Miley Cyrus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Miley Cyrus

Miley Cyrus forum

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kelly Osbourne brani Miley Cyrus

Ići dole 
AutorPoruka
Sara
Administrator
Administrator
Sara

Broj poruka : 144
Datum upisa : 15.02.2011
Godina : 27

Kelly Osbourne brani Miley Cyrus Empty
PočaljiNaslov: Kelly Osbourne brani Miley Cyrus   Kelly Osbourne brani Miley Cyrus EmptyČet Feb 17, 2011 8:21 pm

Kelly Osbourne brani Miley Cyrus Kelly-osbourne

Kelly Osbourne odbacila je glasine prema kojima njena majka Susan ne odobrava to što je prijateljica s Miley Cyrus.

Rekla je kako je to zapravo jako daleko od istine. Devojke su razvile jedno jako i čvrsto prijateljstvo, a Susan navodno želi da ih razdvoji. Kelly je izjavila kako ništa od toga nije istina već njena mama zapravo odobrava novopečeno prijateljstvo, a na Twitteru je branila svoju najbolju prijateljicu, ali i majku. “Upravo sam pročitala kakve gadosti navodno moja majka misli o Miley. Navodno misli da ona loše utiče na mene, a to ne bi moglo biti dalje od istine. Zapravo je obrnuto. Zapravo nas Miley sve tera na zdrav život i odlazak u teretanu. Ovo me zaista izluđuje. Miley je jedna od najvrednijih žena koje znam i s kojima sam radila pa imam jako visoko mišljenje o njoj. Miley i ja smo postale jako bliske. Pogađaju me svi oni mrzitelji koji je osuđuju zbog jedne greške koju je napravila. Verujte mi, naučila je svoju lekciju”, izjavila je Kelly komentarišući snimak na kojem mlada pevačica puši travu.
Nazad na vrh Ići dole
https://mileyserbia.serbianforum.info

Kelly Osbourne brani Miley Cyrus
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kelly Osbourne:”Miley Cyrus je moja najbolja prijateljica”
» Miley Cyrus - When I Look At You
» Miley Cyrus - See You Again
» Miley Cyrus - I Got Nerve
» Miley Cyrus - Nobody's Perfect