Sara Administrator
Broj poruka : 144 Datum upisa : 15.02.2011 Godina : 27 Lokacija : New York
| Naslov: Kelly Osbourne brani Miley Cyrus Čet Feb 17, 2011 8:21 pm | |
| Kelly Osbourne odbacila je glasine prema kojima njena majka Susan ne odobrava to što je prijateljica s Miley Cyrus. Rekla je kako je to zapravo jako daleko od istine. Devojke su razvile jedno jako i čvrsto prijateljstvo, a Susan navodno želi da ih razdvoji. Kelly je izjavila kako ništa od toga nije istina već njena mama zapravo odobrava novopečeno prijateljstvo, a na Twitteru je branila svoju najbolju prijateljicu, ali i majku. “Upravo sam pročitala kakve gadosti navodno moja majka misli o Miley. Navodno misli da ona loše utiče na mene, a to ne bi moglo biti dalje od istine. Zapravo je obrnuto. Zapravo nas Miley sve tera na zdrav život i odlazak u teretanu. Ovo me zaista izluđuje. Miley je jedna od najvrednijih žena koje znam i s kojima sam radila pa imam jako visoko mišljenje o njoj. Miley i ja smo postale jako bliske. Pogađaju me svi oni mrzitelji koji je osuđuju zbog jedne greške koju je napravila. Verujte mi, naučila je svoju lekciju”, izjavila je Kelly komentarišući snimak na kojem mlada pevačica puši travu. | |
|